Ventelisteregistrering

OBS!
Hvis du har registrert deg på venteliste tidligere skal du IKKE registrere deg på nytt. Er du usikker kan du registrere deg på ventelisten i skjemaet nedenfor, og du vil få beskjed om din e-postadresse allerede er registrert hos oss. Hvis du har byttet e-postadresse de siste årene og er usikker på hvilken e-postadresse du er registrert med, kan du ta kontakt med oss på post@puioslo.no. IKKE registrer deg på nytt med ny e-postadresse, da havner du bakerst i køen.

Ventelisten er lang

For tiden er ventelisten så lang at det tar minst 3-5 år fra du registrerer deg til du tidligst får tilbud om medlemskap.

Vi har i mange år hatt veldig stor pågang av interesserte som ønsker å bli medlem.  Vi opererer derfor med venteliste før du kan bli medlem. Når du fyller ut skjemaet må du LESE NØYE MELDINGEN PÅ SKJERMEN etter at du har trykket på knappen for å registrere skjemaet. Da vil du få beskjed om du er blitt registrert på ventelisten, eller om e-posten din er registrert i systemet fra før.

E-post med bekreftelse på registrering i ventelisten

Det sendes ut en e-post med bekreftelse på at du har blitt registrert. Denne e-posten kan havne i spam/søppelmappe i ditt e-postprogram (dette kan vi dessverre ikke kontrollere). Hvis du i løpet av et døgn IKKE har mottatt en bekreftelse på e-post ber vi deg sjekke i søppel/spam-mappen i ditt e-postprogram. Gjør gjerne også et søk på “Pensjonistuniversitetet” for å se om e-posten dukker opp, eller få noen til å hjelpe deg om du ikke vet hvordan du sjekker søppel/spam-mappen. Du kan også forsøke å registrere deg på nytt – hvis din tidligere registrering har gått igjennom vil du få beskjed om at din e-postadresse allerede er registrert.

Vi har dessverre IKKE kapasitet til å besvare henvendelser om hvilken plassering man har på ventelisten, eller hvor lang tid det vil ta før man får tilbud om medlemskap. Hvis det har gått 3-5 år siden du registrerte deg anbefaler vi å følge ekstra godt med i e-postkassens innboks i perioden sent november og tidlig desember, sjekk også spam- og reklamemapper da e-post *kan* havne der i noen tilfeller som vi ikke har kontroll over.

Medlemskap koster kr. 1000,- for ett år og betales når du får tilbud på e-post om medlemskap.

Medlemskontingenten betales via vår medlemsside “MIN SIDE” når du får tilbud om medlemskap. Husk å notere e-postadressen og passordet du velger ved registrering. Dette vil du trenge for å logge inn på “MIN SIDE” senere for å betale medlemskapet når du får tilbud om dette på e-posten du har registrert. Om du har glemt passordet kan du på innloggingsiden lage deg et nytt passord

Om du bytter e-postadresse på et tidspunkt etter registrering er det viktig at du opplyser oss om dette via e-post, ellers vil tilbudet om medlemskap sendes til din gamle adresse. Det er ikke mulig etter endt opptaksperiode å kontakte oss og få plass i ettertid. Har du ikke respondert på e-post om medlemskap etter 3 påminnelser vil din bruker slettes og du fjernes fra ventelisten.

Mens du venter har du som ikke-medlem adgang til foredragene, som holdes på Colosseum kino, ved å betalte kr. 100,- pr. gang, såfremt ikke annet er presisert på selve arrangementsteksten i programmetHvis det er ledig plass selges det et begrenset antall billetter fra kl. 10.15, før det så vurderes fortløpende om det er flere ledige plasser sett i forhold til antall medlemmer som møter opp.

OBS! Husk å lese våre publikumsregler før du går på forelesning.

Vi foretrekker Vipps som betalingsmiddel.

REGISTRERINGSSKJEMA FOR VENTELISTE

Vi minner om at det normalt sett tar MINST 3-5 år fra du registrerer deg til du får tilbud om plass. Vi har ikke kapasitet til å besvare henvendelser om hvilken plass på listen du har, ei heller noe nøyaktig dato/tidspunkt for når du kan forvente å få tilbud om plass siden dette avhenger helt av hvor mange som melder seg ut hvert år.