Ventelisteregistrering

OBS!
Hvis du har registrert deg på venteliste tidligere skal du IKKE registrere deg på nytt. Er du usikker kan du registrere deg på ventelisten i skjemaet nedenfor, og du vil få beskjed om din e-postadresse allerede er registrert hos oss. Hvis du har byttet e-postadresse de siste årene og er usikker på hvilken e-postadresse du er registrert med, kan du ta kontakt med oss på post@puioslo.no.

Vi har i mange år hatt veldig stor pågang av interesserte som ønsker å bli medlem.  Vi opererer derfor med venteliste før du kan bli medlem. For tiden er ventelisten så lang at det tar minst 2-3 år fra du registrerer deg til du tidligst får tilbud om medlemskap.

Vi har dessverre IKKE kapasitet til å besvare henvendelser om hvilken plassering man har på ventelisten, eller hvor lang tid det vil ta før man får tilbud om medlemskap. Hvis det har gått 2-3 år siden du registrerte deg anbefaler vi å følge ekstra godt med i e-postkassens innboks i perioden sent november og tidlig desember, sjekk også spam- og reklamemapper da e-post *kan* havne der i noen tilfeller som vi ikke har kontroll over.

Medlemskap koster kr. 1000,- for ett år og betales når du får tilbud på e-post om medlemskap.

Medlemskontingenten betales via vår medlemsside “MIN SIDE” når du får tilbud om medlemskap. Husk å notere e-postadressen og passordet du velger ved registrering. Dette vil du trenge for å logge inn på “MIN SIDE” for å betale medlemskapet når du får tilbud om dette på e-posten du har registrert.

Om du bytter e-postadresse på et tidspunkt etter registrering er det viktig at du opplyser oss om dette via e-post, ellers vil tilbudet om medlemskap sendes til din gamle adresse. Det er ikke mulig etter endt opptaksperiode å kontakte oss og få plass i ettertid. Har du ikke respondert på e-post om medlemskap etter 3 påminnelser vil din bruker slettes og du fjernes fra ventelisten.

Mens du venter har du som ikke-medlemmer adgang til foredragene, som holdes på Colosseum kino, ved å betalte kr. 100,- pr. gang.  Det selges et begrenset antall billetter fra kl. 10.15, før det så vurderes fortløpende om det er flere ledige plasser sett i forhold til antall medlemmer som møter opp.

OBS! Husk å lese våre publikumsregler før du går på forelesning.

Vi foretrekker Vipps som betalingsmiddel.